Şah-mat pentru sportul din Baia Mare

988
0
Share:
sah baia

Şahul are prioritate în Baia Mare, în faţa handbalului şi a fotbalului (Credit foto: 7est.ro)

Primăria Baia Mare a alocat pe hârtie, printr-o şedinţă a Consiliului Local, sume importante pentru cluburile sportive din localitate. În realitate, sportivii băimăreni (cu excepţia unei categorii) nu au văzut vreun ban înainte de Sărbători.
Potrivit sportulbistritean.ro, pentru fotbal (FCM Baia Mare, liderul Seriei de Vest in Liga a 2-a) a fost repartizată suma de 670.000 de lei, 220.000 de lei pentru echipa feminină de handbal HCM Baia Mare, 200.000 de lei pentru formaţia masculină de handbal Minaur Baia Mare.
Singura echipă care a primit bani este cea de şah, pentru care a fost alocat aproape un miliiard de lei vechi pentru două luni de activitate în timpul anului. “De la echipa de fotbal FCM Baia Mare, şase jucători şi-au depus memoriile ca să devină liberi de contract, neplătiţi de 4-5 luni”, a dezvăluit jurnalistul băimărean Romeo Roşiianu la Sport Total FM.
Culmea este că primarul Cătălin Cherecheş a propus şi înfiinţarea unei echipe private la Baia Mare, care să preia palmaresul lui Minaur şi al HCM Baia Mare.

Share:

Leave a reply