S-a încheiat sezonul regular din Liga a 2-a. Cine se bate la promovarea în Superligă: iată echipele din play-off! CSA Steaua a dezamăgit cumplit!

Sâmbătă, 16 martie, s-a disputat ultima etapă din sezonul regular din Liga a 2-a. Astfel, am aflat cele şase echipe calificate în play-off, cele care se vor bate pentru promovarea în Liga 1.

Șelimbăr, Corvinul, Unirea Slobozia, CS Mioveni, Csikszereda și Gloria Buzău sunt echipele care vor juca în play-off-ul de Liga 2 în acest sezon. Interesant este că primele două n-au drept de promovare.

Cum se promovează în Liga 1

Astfel, având în vedere că Şelimbăr şi Corvinul n-au drept de promovare, celelalte patru formaţii păstrează şanse reale de a urca pe prima scenă. Primele două clasate la finalul play-off-ului dintre Slobozia, Mioveni, Csikszereda și Buzău promovează direct, celelalte două merg la baraj.

De fapt, se ştia de la startul sezonului că Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public.

Clasament Liga a 2-a

De remarcat că CSA Steaua a dezamăgit cumplit. Chiar dacă n-avea drept de promovarea, formaţia din Ghencea ţintea play-off-ul.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare