S-a aflat salariul lui Ionuț Radu la Inter! Românul e pe lista plecărilor. Calculele făcute de italieni

Ionuț Radu are 27 de ani, însă portarul român continuă să nu se regăsească și, cel mai probabil, va evolua pentru o nouă echipă din sezonul viitor.

Italienii au făcut public salariul lui Ionuț Radu

Ionuț Radu urmează să revină la Inter, după împrumutul de un sezon la Bournemouth. Portarul român nu a reușit să se impună și a jucat doar 5 meciuri pentru echipa din Premier League, iar din noua stagiune va evolua pentru un alt club.

Până atunci, jurnaliștii italieni au făcut calculele și au anunțat cât ar economisi Inter dacă renunță la toți fotbaliștii considerați în plus la formația italiană. Alături de Ionuț Radu se mai regăsesc alți 5 jucători, iar prin cedarea definitivă a acestora s-ar scuti nu mai puțin de 25 de milioane de euro, bani care provin din salariile acestora.

Potrivit italienilor, Ionuț Radu, care mai are contract un an cu Inter, încasează suma de un milion de euro net pe sezon.

Salariul lui Ionut Radu la Inter / Foto: Calciofinanza.it

Ionuț Radu ar putea ajunge în Turcia

Împrumutat la Bournemouth în stagiunea precedentă, Radu nu a reușit să se impună și va reveni la Inter, formație de care aparține încă de acum 11 ani. Italienii caută însă să-l cedeze definitiv pe goalkeeper, iar ultima variantă apărută este Turcia, anunță Tuttomercatoweb.

Mai exact, miercuri a avut loc o ședință la sediul clubului Inter și s-a discutat despre viitorul anumitor fotbaliști, printre care și Ionuț Radu. La întâlnire a fost prezent și un cunoscut impresar cu legături în Turcia, iar italienii consideră că portarul român ar fi potrivit pentru un transfer în Superlig.

Trecut pe la FCSB și Dinamo, Ionuț Radu a ajuns în Italia în anul 2013, la Pergolettese Youth. Ulterior, portarul a fost transferat de Inter Milano și a fost împrumutat de-a lungul anilor la formații precum Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre sau Bournemouth.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare