Sign in / Join

S-a aflat orașul din România în care vine Nadal să joace

450
0
Share:

Federația Română de Tenis a confirmat, marți, pe site-ul său oficial că meciul dintre echipele României și Spaniei, din Cupa Davis, se va desfășura în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

nadal

 

Confruntarea va avea loc în turul al doilea al Grupei I valorice a zonei Europa/Africa, în perioada 15-17 iulie. „Astfel, după consultări cu componenții echipei României și cu căpitanul nejucător Andrei Pavel, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Suprafața de joc va fi anunțată ulterior”, precizează comunicatul FRT. „Suntem bucuroși că spectatorii din Cluj vor putea vedea la lucru echipa de Cupa Davis a României într-un meci atât de important cu o echipă precum cea a Spaniei”, a declarat vicepreședintele FRT, Răzvan Itu.

  • Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a găzduit ultimele două partide ale echipei de Fed Cup a României, 2-3 cu Cehia în februarie și 1-4 cu Germania luna aceasta.

În primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa/Africa, România a dispus de Slovenia cu 4-1, în martie, în sala Victoria din Arad, în timp ce Spania nu a jucat în runda inaugurală. Din echipa Spaniei care va juca la Cluj va face probabil parte și Rafael Nadal, care are nevoie de jocuri în Cupa Davis pentru a fi eligibil pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Învingătoarea dintre România și Spania va susține un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER