Sign in / Join

Rusia vrea selecționer un supercampion din Premier League

508
0
Share:

Federația Rusă de Fotbal i-a oferit postul de selecționer al echipei naționale antrenorului Manuel Pellegrini.

Pellegrini

Chilianul ar urma să conducă prima reprezentativă la Cupa Mondială din 2018, găzduită chiar de Rusia.

Conform publicației spaniole „AS”, oficialii federației de la Moscova i-au înaintat o ofertă consistentă lui Pellegrini pentru a-l convinge să preia destinele „Sbornaia” și, chiar dacă sud-americanul nu a dat deocamdată un răspuns, acesta pare tentat să accepte.

Ziarul din Madrid menționează că Manuel Pellegrini a refuzat-o recent pe Zenit Sankt Petersburg (care l-a numit în final pe românul Mircea Lucescu în postul de antrenor principal), însă salariul oferit de Federația Rusă este „aproape irezistibil”.

  • În vârstă de 62 ani, Manuel Pellegrini s-a despărțit în această vară de echipa engleză Manchester City, la care a activat în ultimele trei sezoane. El a lucrat anterior în campionatul Spaniei, unde a pregătit formațiile Villarreal, Real Madrid și Malaga.

Rusia va organiza Cupa Mondială de fotbal din anul 2018 și dorește să se prezinte la această competiție cu o selecționată puternică, în joc fiind imaginea țării gazdă.

La Euro 2016, rușii au dezamăgit sub comanda lui Leonid Sluțki, succesorul italianului Fabio Capello, obținând un singur punct (1-1 cu Anglia) în trei meciuri disputate.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER