Sign in / Join

Rusescu, pus pe liber de Sevilla

931
0
Share:

Atacantul Raul Rusescu a fost dat afară, astăzi, de FC Sevilla. Decizia îi aparține antrenorului Unay Emery, care a anunțat că românul nu va face parte din planurile sale nici în acest sezon.

raul-rusescu-prezentat-oficial-la-sevilla-mi-am-implinit-un-vis-18455386

2,2 milioane de euro a plătit Sevilla pentru transferul lui Rusescu, în vara lui 2013, de la Steaua. (Sursă foto: jurnalul.ro)

Până de curând, Rusescu s-a antrenat de unul singur prin București, iar de la începutul acestei săptămâni și-a reluat antrenamentele cu Sevilla. Nu pentru mult timp, căci de astăzi a devenit liber de contract. Anunțul a fost făcut chiar de gruparea andaluză, pe site-ul oficial.

Cât timp a jucat în Spania, Raul Rusescu a marcat patru goluri, în șapte partide, în prima jumătate a sezonului 2013-2014. Returul acelui sezon l-a petrecut în prima ligă portugheză, la SC Braga, echipă la care, în 20 de meciuri a dat 8 goluri. În sezonul trecut, Rusescu a jucat la Steaua, perioadă în care a înscris de 13 ori, în toate competițiile.

În acest moment, potrivit Digisport.ro, Rusescu nu este interesat de o revenire la Steaua. Aceeași sursă notează că atacantul se află în discuții cu echipe din Turcia și Franța.

D.Ș.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER