Sign in / Join

Ruptură la FRF? Marcel Pușcaș râde de Răzvan Burleanu

Share:

Vicepreședinte al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, fostul fotbalist Marcel Pușcaș nu vede cu ochi buni varianta aducerii unui antrenor german (numele lui Armin Veh și Ralf Rangnick, cele mai des vehiculate) pe banca echipei naționale a României.

puscas m.

„Nu avem nicio garanție a succesului dacă aducem un străin. Antrenorii străini trebuie să cunoască bine mentalitatea românească, plus că îi este greu unui neamț să antreneze în Balcani. Referitor la Armin Veh, care este și aromân, el are 1,8 milioane euro salariu la Eintracht Frankfurt. E foarte scump, nu cred că ni-l putem permite. Dacă aducem un antrenor care să facă deliciul presei, e cea mai mare greșeală. Am văzut și un interviu cu Gianni De Biasi, în care «nu mai cheltuiți banii cu juniorii, mai bine mi-i dați mie». E o glumă de prost gust, De Biasi!”.

  • Pușcaș știe de ce are nevoie echipa națională și vine cu soluția: „Aș dori să alegem un selecționer capabil să se adapteze la nevoile și realitățile fotbalului românesc. Părerea mea, pe listă ar fi trei nume, Hagi, Boloni și Gâlcă. Nu știu de ce tot căutăm soluții pe afară când le avem chiar între noi”.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER