Ruptură între George Ogăraru și Daniel Oprița: „Relația este una rece”. Cei doi abia se mai salută

George Ogăraru și Daniel Oprița au fost colegi pe vremea când evoluau ca fotbaliști, iar cei doi au continuat să lucreze împreună și după retragere, la CSA Steaua.

George Ogăraru: „Avem diferenţe de opinie şi viziuni diferite”

George Ogăraru și Daniel Oprița lucrează în departamente diferite în cadrul clubului din Liga 2, însă, chiar și așa, cei doi nu se mai înțeleg. Fostul fundaș a dezvăluit de unde a pornit totul, dar și că relația dintre cei doi a devenit una rece și se rezumă la un simplu salut de fiecare dată când se întâlnesc.

”Avem diferenţe de opinie şi viziuni diferite. Poate că pe undeva este şi normal, el fiind antrenor la prima echipă, iar eu coordonatorul academiei. El orientându-se către obiectivul imediat iar eu văzând în perspectivă lucrurile. Am şi lucrat la un moment dat împreună, până când nu am mai lucrat împreună la echipa mare.

În momentul de faţă, relaţia dintre Ogăraru şi Opriţa este una rece, adică nu avem intermediar prin care discutăm. Dacă ne vedem, ne salutăm. Pentru că eu ţin atât de mult la viziunea pe termen lung am argumentat de fiecare dată de ce este important să mizăm pe identitatea noastră şi pe jucătorii pe care-i creştem în cadrul academiei.

Eu cred că un jucător poate să intre la prima echipă treptat fără să impacteze şi fără să afecteze rezultatul primei echipe. Cred că poţi să bagi un jucător tânăr, nu există să nu poţi. Când nu mai ai nici drept de promovare, încă un argument pentru care ar trebui să le dai timp jucătorilor în prima echipă”, a spus George Ogăraru, potrivit Iamsport.ro.

Avocatul FCSB-ului anunță: „Marca Armatei este doar una românească”

De la începutul anului 2015, clubul lui Gigi Becali și-a schimbat numele și sigla, pentru a se delimita de ceea ce înseamnă clubul Steaua. În tot acest timp, campioanei României i s-a interzis să se folosească de tot ceea ce ar face referire la identitatea formației istorice, însă avocatul FCSB-ului vine cu o informație neașteptată pentru echipa din Liga 2.

Concret, Adrian Căvescu, avocatul care reprezintă FCSB-ul în procesul cu CSA Steaua pentru marcă și palmares, anunță că elevii lui Elias Charalambous pot folosi numele Steaua chiar la meciul cu Virtus, din primul tur preliminar al Champions League.

”Marca FCSB Steaua va putea fi folosită în cupele europene. Deja poate să facă asta în baza dreptului provizoriu, dar am zis să nu fim… Să nu întindem coarda. Dacă mă întrebați pe mine, oricând în afara României am putut să folosim Steaua simplu.

Se poate și la meciul cu Virtus. Putem veni cu tricouri cu Steaua, pentru că marca Armatei este doar una românească
.Se va judeca undeva în august și cred că se va pronunța. Eu sper că se va constata că mărcile lor anterioare nu au fost folosite cum trebuie și să ne înregistreze noua marca FCSB Steaua.

Apoi să vin și eu o acea decizie în țară și să o flutur pe la instanțe, așa cum a făcut și domnul Talpan cu decizia ICCJ din 2014”, a spus Căvescu, potrivit Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare