Sign in / Join

Ronaldo va primi 20 de milioane de euro fără să facă nimic

669
0
Share:

Cristiano Ronaldo va fi despăgubit cu 20 milioane de euro de producătorii următorului film regizat de Martin Scorsese. Asta după ce regizorul s-a răzgândit în privința sportivului, căruia voia să-i dea un rol în filmul „The Manipulator”.

Credit foto: dailymail.co.uk

Credit foto: dailymail.co.uk

Portughezul trebuia să joace într-un film biografic despre Alessandro Proto, un bogat om de afaceri din Italia. Însă, producătorii americani și-au schimbat planurile, iar Cristiano Ronaldo nu va mai face parte din distribuție.

Potrivit cotidianului catalan Sport, echipa de producţie a hotărât să-i dea fotbalistului de la Real Madrid 10 milioane de euro despăgubiri. Agenţii portughezullui au reuşit să obţină o dublare a acestei sume. Astfel, în final, Ronaldo va primi o despăgubire de 20 milioane de euro.

Potrivit Mediafax, producătorii americani s-ar fi temut ca Ronaldo să nu-i eclipseze pe ceilalți actori și din această cauză au renunțat la el. Una dintre scenele din „The Manipulator”, în care Ronaldo trebuia să joace, ar fi urmat să se filmeze în apartamentul de lux pe care fotbalistul îl are în Trump Tower din Manhattan.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER