Românul care a avut o relație cu iubita lui Michael Jackson și Richard Gere. Uriașa Diana Ross a ajuns în România pentru a-și cunoaște „soacra”

Ilie Năstase a fost mare „crai” la viaţa lui. S-a iubit cu femei frumoase şi celebre. Dar, probabil, cea mai impresionantă cucerire a lui rămâne Diana Ross.

Deși fostul jucător de tenis intenționa să o ceară în căsătorie, iubirea lor nu a fost acceptată de familie.

Despre Diana Ross se spune că a fost cerută în căsătorie inclusiv de Michael Jackson.

Ilie Năstase a lăsat-o gravidă pe Diana Ross

Diana Ross și Ilie Năstase s-au întâlnit pentru prima dată într-un celebru club din New York, după turneul de la Forest Hills, în urmă cu aproximativ 47 de ani. În cele din urmă, celebra cântăreaţă avea să rămână gravidă cu cel mai mare jucător de tenis din istoria României.

Vedeta de peste Ocean a venit chiar și în România pentru a-i cunoaște familia. Problema a fost că mama lui Ilie Năstase n-a acceptat-o pe americancă. Faptul că aceasta era doar cu câțiva ani mai în vârstă decât Ilie Năstase și diferențele în culoarea pielii au dus la rețineri din partea femeii față de Diana Ross.

La doar o lună distanţă de la vizita Dianei Ross în România, relaţia acesteia cu Ilie Năstase s-a rupt. Cei doi au ales să urmeze căi separate și au lăsat în urmă pasiunea care îi legase.

„A fost singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorțat și s-a legat. Făcea copii cu toți.

Și cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni”, declara NĂstase.

Ilie Năstase, însurat de 5 ori

Ilie Năstase a fost însurat de cinci ori până acum. Prima oară în 1972, la vârsta de 26 de ani, cu Dominique Grazia, un top model belgian, cu care are o fiică, Nathalie.

Apoi, în 1984, s-a căsătorit cu actrița americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. A treia soție a fost românca Amalia Teodorescu, cu care s-a căsătorit în 2004. Au două fiice, Alessia și Emma Alexandra.

După ce au divorțat în 2010, Năstase a început o relație tumultuoasă cu vedeta mondenă Brigitte Sfăt, care i-a devenit a patra soție în 2013.

Cei doi au divorțat în 2018, pentru ca, în 2019, Năstase să se însoare cu actuala sa soție, Ioana Simion.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare