Sign in / Join

România-Spania, un meci incendiar

503
0
Share:

România – Spania a avut de toate, până și un incendiu. E drept, au lipsit golurile, dar ce mai contează asta când aproape 30.000 de spectatori s-au putut bucura de gafele lui Chiricheș?

cluj-arena-1

Ibericii s-au temut de ce poate fi mai rău în România, însă n-au avut parte decât de un amărât de incendiu, izbucnit din cauza supraîncărcării circuitelor electrice ale liftului. Fumul produs pe hol a fost simţit şi la masa presei, dar, culmea, jurnaliştii nu au avut voie să plece de la locurile lor. Pesemne, câteva poliție neplătite din partea organizatorilor.
Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Vicenţiu Rendeş, a declarat că incendiul a fost stins de pompieri, care au intervenit prompt, probabil după o oră: „Un incendiu s-a produs la Cluj Arena din cauza supraîncărcării circuitelor electrice ale liftului, dar a fost stins de pompierii de la stadion cu extinctoare”.
Altfel, „amicalul” de la Cluj s-a disputat fără alte incidente, căci obișnuitul meci al suporterilor naționalei cu forțele de ordine prezente pe stadion face deja parte din recuzită.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER