Sign in / Join

România – Norvegia 27-28. Pierdem la un gol, golul care face diferența dintre noi și ei!

463
0
Share:

România – Norvegia a fost cel mai spectaculos meci de până acum la Olimpiadă, o adevărată reclamă făcută handbalului de înaltă clasă.

live-score-romania-norvegia

La pauză, nordicele au intrat în avantaj, scor 14-13, începând repriza secundă cu avantaj de un gol. După prima repriză, s-a remarcat forma excelentă arătată de ambele echipe pe faza ofensivă. În schimb, ca de obicei, defensiva României a arătat câteva sincope. Noroc că Paula Ungureanu a fost este la datorie (ca de obicei!) și, grație intervențiilor sale, norvegiencele au avut dificultăți în a înscrie.

Pe de altă parte, la fel ca în ultimele două jocuri, Cristina Neagu ne-a arătat poate cel mai bun handbal al ei – am avut parte de o nouă demonstrație pentru toți cei care i-au contestat titlul de cea mai bună handbalistă a planetei!

Totuși, ca într-un vis negru, s-a terminat 28-27 pentru Norvegia. O înfrângere la limită, un singur gol în plus pentru nordice. Un gol, dar fix acel gol care face diferența între mentalitatea românescă și cea din țările care într-adevăr înțeleg importanța sportului.

Pentru România urmează un nou ciclu, dar speranțele de a vedea ceva nou sunt minime. Din păcate, nicio schimbare schimbare la nivelul atitudinii factorilor de decizie nu se întrevede, astfel încât tot EFORTUL SPORTIVILOR NOȘTRI SE POATE DOVEDI ÎN ZADAR ÎNCĂ O DATĂ!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER