Sign in / Join

România, amical cu Rusia la Soci, în noiembrie

Share:

In timp ce politicienii nostri fac tot posibilul sa indeparteze Romania de Rusia, presedintele Rusiei cauta o apropiere si lasa sa se inteleaga ca merge pe principiul „daca voi nu ma vreti, eu va vreau”.

FOOTBALL : Entrainement Roumanie - UEFA Euro 2016 - Saint Denis - 09/06/2016

Iata ca, dupa ce unul dintre consilierii lui Vladimir Putin ne-a propus sa facem unirea cu Moldova, dar cu conditia sa renuntam la Transnistria, urmatoarea mutare a Moscovei este in plan sportiv.

  • Ca parte a programului de pregatire pentru Cupa Mondiala din 2018, Rusia invita Romania sa dispute un meci amical. Federatia lui Razvan Burleanu a raspuns afirmativ solicitarii, astfel ca, pe 14 noiembrie, „tricolorii” vor porni spre Soci, orasul gazda al partidei cu „Sbornaia”.

Soci a gazduit Jocurile Olimpice de iarna, Rusia cheltuind 50 de miliarde de euro pentru organizarea editiei din 2014.

Mai mult decat atat, rusii au pus si un pret pe capul echipei Romaniei: 300.000 de euro primeste FRF pentru „amicalul” de peste trei luni.

Pana atunci, baietii neamtului Christoph Daum vor juca numai partide oficiale contand pentru preliminariile C.M.: cu Muntenegru (4 septembrie), Armenia(8 octombrie), Kazahstan (11 octombrie) si Polonia (11 noiembrie).

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER