România a învins Danemarca în Silver League la volei masculin, scor 3-0,

173
0
Share:

Naţionala de volei masculin a României a învins miercuri, pe teren propriu, reprezentativa Danemarcei, cu scorul de 3-0, în al doilea meci din grupa B a competiţiei Silver League, potrivit news.ro.

Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-21, 32-30, după 83 minute de joc.

Citește și: Florin Pastramă a tras lozul cel mare! Brigitte Sfăt are o avere uriașă

În primul meci al grupei B, tricolorii au învins, în deplasare, Azerbaidjan, cu 3-1.

În următoarea partidă, România va juca pe teren propriu cu Georgia (1 iunie), apoi cu Azerbaidjan (8 iunie, pe teren propriu), cu Danemarca (12 iunie, în deplasare) şi cu Georgia (15 iunie, în deplasare).

În grupa A joacă echipele Grecia, Ungaria, Bosnia şi Austria.

Citește și: Ingrid Mocanu desființează schimbările anunțate de PSD: ‘Au scuipat în față alegătorii PSD, vor electoratul hastag’

Prima clasată în fiecare grupă va juca apoi finala în dublă manşă (26 şi 30 iunie) pentru calificarea în Golden League 2020.

La feminin, România a obţinut o primă victorie în grupa A, 3-0 cu Georgia, celelalte partide fiind programate astfel: Israel – România (2 iunie), România – Israel (8 iunie), România – Cipru (12 iunie), Georgia – România (15 iunie), Cipru – România (18 iunie).

Finala, tot între primele clasate în fiecare grupă, va avea loc în 25 şi 29 iunie, de asemenea pentru un loc în viitorul sezon al Golden League.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply