Robbie Williams ironizează naționala României

Share:

Cântăreţul britanic Robbie Williams i-a lezat în mediul online pe suporterii echipei României, după ce a ironizat naţionala într-o reclamă video pentru brandul elveţian Café Royal. Postat pe contul personal de Facebook, mesajul a primit multe critici din partea românilor.

robbie-williams

În clipul respectiv, îmbrăcat într-un smoching din material fin, Robbie Williams exprimă: „Bună ziua, Franţa! Vineri, 10 iunie, pe Stade de France, echipa voastră curajoasă va da startul mult-aşteptat al Euro. Cum se vor descurca băieţii? Să vedem. România, da? Pariez pe trei capsule că jucătorii albaştri (n.n. – francezii) vor învinge cu 3-0! Ne vedem în finală”, spune cântărețul britanic în timp ce soarbe un espresso şi dă un bobârnac unei capsule galbene de cafea (semnificând naţionala României), mizând pe trei capsule albastre de cafea, simbol pentru echipa naţională a Franţei și care sugerează că respectivul brand de cafea este unul al învingătorilor şi nu al învinşilor.

Racţiile nu au întârziat să apară pe pagina de Facebook a cântăreţului, mulţi simţindu-se jigniţi de mesajul acestuia.

 O utilizatoare din România a comentat: „Data viitoare, stai acasă, Robbie, nu mai veni să cânţi în România, unde am auzit că ai avut un public uimitor! Sunt sigură că românii pot supravieşui fără muzica ta. Bisous”.

Un alt român a comentat: „Un cântăreţ uimitor, unul dintre preferaţii mei, dar cam nepoliticos în afara muzicii 🙂 …oricum, toată lumea are dreptul la o părere (sau mai multe). Nu am de gând să cumpăr cafeaua, asta sigur hahaha 🙂 …Cel mai probabil, România va pierde meciul, dar totuşi…”.

S-a găsit și un microbist care să-i reamintească lui Robbie Williams înfrângerile suferite de Anglia în meciurile cu România: „Romania, pot fi fiul tău? Iar tu, Robbie, ai uitat că România a bătut Anglia de fiecare dată?”.

Altcineva a exprimat: „Nu sunt un mare fan al fotbalului sau un ultranaţionalist, dar asta nu e ok, Robbie Williams! Nu înţeleg cum a jigni România este o glumă… Mai mult sau mai puţin, ne transmiţi că nu îţi pasă de români”.

Robbie Williams a susţinut în premieră un concert în România, anul trecut, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER