Relația amoroasă discretă a Simonei Halep. Până să devină soția lui Toni Iuruc, sportiva s-a iubit cu Sorin Marin

Relația Simonei Halep din trecut, de până să îl cunoască pe Toni Iuruc, a fost una destul de controversată, fanii comentând mult pe această temă. Motivul? „Celebritatea” fostului său iubit.

Uriașa jucătoare de tenis din România nu s-a afișat alături de prea mulți bărbați de-a lungul vieții. Primul a fost Sorin Marin, cei doi formând un cuplu acum aproape 10 ani.

Relația Simonei Halep cu Sorin Marin, ținută departe de ochii lumii

La acea vreme, cei doi au fost surprinși împreună în mașină, în timp ce se sărutau pasional. Cunoscuții lui Sorin Marin au făcut dezvăluiri despre ceea ce simțea acesta pentru sportivă. De asemenea, au precizat și faptul că bărbatul nu dorea ca relația sa cu Simona Halep să devină publică.

„Marin este extrem de îndrăgostit de Simona. O cunoaște de ceva timp și au fost prieteni buni înainte de a începe o relație. El nu vrea să recunoască încă în mod public relația, însă majoritatea cunoscuților știu deja”, au afirmat persoanele apropiate lui Sorin Marin, în trecut.

Ulterior, în preajma finalului anului 2017, s-a zvonit că Simona Halep ar întreține o relație cu fiul lui Teia Sponte, un cunoscut om de afaceri. Cu toate acestea, nu au apărut imagini cu cei doi într-un cadru intim.

Au urmat relații cu Radu Barbu și Toni Iuruc

Radu Barbu a fost următorul iubit al sportivei. Interesant este faptul că și acesta a jucat tenis. Radu Barbu este din Pitești, însă niciunul dintre cei doi nu au dorit să ofere detalii despre relația lor, de-a lungul timpului.

Ulterior, Simona Halep s-a cuplat cu Toni Iuruc, al treilea bărbat din viața jucătoarei de tenis. S-a produs și o „premieră” odată cu apariția acestei relații, întrucât Simona Halep nu a mai avut dorința de a ascunde și povestea sa cu Toni Iuruc de ochii lumii.

Pentru mulți, bărbatul a apărut de nicăieri, nefiind o persoană importantă în cercurile mondene. Acesta nu a ieșit în evidență prea mult. Toni Iuruc este fiul unor machidoni, beneficiind de o stare financiară foarte bună. În ciuda acestui lucru, cei din clasa superioară a Constanței nu l-au recunoscut drept un om cu mulți bani.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, însă mariajul nu a fost cu noroc. Cei doi au divorțat în urmă cu aproximativ doi ani, semnând actele aferente acestui proces pe data de 8 septembrie 2022.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare