Reghecampf s-a pregătit și de lovituri de la 11 metri cu Sparta Praga

546
0
Share:

Antrenorul Stelei promite că echipa nu va juca la 0-0 în returul cu Sparta Praga, deși acesta este un rezultat care ar califica vicecampioana României în play-off-ul Ligii.

reghe

„Nu avem voie să jucăm la 0-0. Bineînțeles că 0-0 este un rezultat pozitiv care ne ajută să ne calificăm, dar meciul durează 90 de minute, iar eu cred că mâine seară se va marca. Sper să reușim să o facem noi, iar ei nu. Întâlnim un adversar care poate marca foarte ușor, anul trecut în Europa League au reușit meciuri incredibile în deplasare. Deci trebuie să fim atenți, nu să intrăm cu ideea că vom juca la 0-0. Noi trebuie să ne câștigăm meciul, suntem hotărâți să marcăm mai mult cu un gol ca adversarul”, a spus Reghecampf.

Jucătorii Stelei s-au pregătit și pentru loviturile de departajare, dar antrenorul speră ca întâlnirea de miercuri să nu ajungă acolo: „Noi am pregătit și loviturile de la 11 metri. E normal, trebuie să ne pregătim pentru orice situație. Sper totuși să nu se ajungă acolo. Vor fi și surprize în echipă, cu siguranță nu va ghici nimeni echipa de mâine”.

Pentru Reghecampf, partida retur cu Sparta Praga este cel mai important meci pentru Steaua: „Nu avem probleme de lot, sper ca echipa să facă un meci bun și să se califice. Trebuie să avem un joc consistent și să punem probleme adversarului. Este cel mai important al echipei noastre, pentru că dacă ne vom califica atunci multe lucruri se vor schimba în bine. Mă refer la jucători, la tot ceea ce înseamnă Steaua”.

În ceea ce îi privește pe adversari, Reghecampf a evidențiat încă o dată faptul că sunt foarte eficienți la fazele fixe: „Punctul lor forte sunt fazele fixe, de fapt am și primit un gol din corner. Trebuie să fim mult mai bine pregătiți atunci când ei vor avea faze fixe. Este o problemă a fotbalului românesc, de mici nu sunt învățați să fie prezenți în contactele unu contra unu”.

  • Meciul Steaua – Sparta Praga este programat miercuri, de la 20.45, pe Arena Națională.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER