Sign in / Join

Reghecampf îi promite lui Becali… locul 2!

499
0
Share:

De la favorită certă la titlul de campioană, Steaua a ajuns să tremure și pentru poziția secundă, care asigură prezența în preliminariile Champions League.

Laurenţiu_Reghecampf

Laurențiu Reghecampf știe că, dacă ratează și locul 2, despre el se va vorbi numai la timpul trecut. Nu va mai primi o a treia șansă din partea lui Gigi Becali, de aceea le cere jucătorilor concentrare maximă pentru ultimul meci rămas de disputat, cu ASA, în deplasare, la Târgu Mureș. „Totul se joacă în ultima etapă. Eu am spus că trebuie să jucăm și să ne consolidăm locul 2 (…) Din nou, Hora merita cartonaș roșu, pentru o intrare asupra lui Hamroun. O sa vedem ce are Hamroun. A trebuit sa îl schimbăm la pauză, din cauza unei accidentări. Același jucător care trebuia să primească roșu a marcat. Asta e viața, mergem înainte. Nu mai contează, nu putem să dăm vina pe arbitraj”, a comentat Laurențiu Reghecampf la finalul întâlnirii cu Pandurii.

  • Astra Giurgiu este noua campioană a României, după ce Steaua a terminat la egalitate cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1 (0-0), duminică seara, pe Arena Națională, în etapa a noua din faza play-off a Ligii 1.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER