Sign in / Join

Reghecampf acuză arbitrajele pro-Pandurii

516
0
Share:

Presat de Gigi Becali, care îi cere rezultate pe măsura investițiilor făcute în iarnă, Laurențiu Reghecampf are tot mai multe derapaje.

FOTBAL - LIGA CAMPIONILOR - FC BASEL - STEAUA BUCURESTI

După ce a caftit un minor într-un club bucureștean, după cum au relatat ziarele de scandal, antrenorul Stelei s-a făcut remarcat și într-o conferință de presă, când l-a luat în prim-plan pe fiul selecționerului. În războiul său cu Anghel Iordănescu, Reghecampf nu ține cont de nimeni și nimic, dovadă că ieri l-a „mitraliat” pe tehnicianul Pandurilor: „Edi Iordănescu vorbește mult. Mereu când sunt meciuri importante, el se plânge de problemele de la echipă. Se plânge de arbitri și de salarii, iar eu nu cred că este fair-play să facă asta. Eu ce să mai zic de meciurile celor de la Pandurii? Ar trebui să mă îngrijorez și să nu mă mai prezint la meci. În Liga 1 sunt multe probleme, la toate echipele, dar trebuie să fie fair-play. Să rămânem cu picioarele pe pământ și trebuie să ne vedem de treburile noastre. Este o situație grea pentru toată lumea”. În contextul în care Iordănescu jr. nu a atacat în niciun fel Steaua ori vreun membru al staff-ului campioanei, reacția lui Reghecampf arată disperarea care l-a cuprins.

Acuză oboseala internaționalilor

De parcă Steaua a fost singura echipă care a dat jucători la lot, Laurențiu Reghecampf s-a plâns și de oboseala cu care s-au întors fotbaliștii după acțiunea Lituania – Spania. „Avem această problemă cu unii jucători. Varela nu va fi în lot, pentru că are meci la naţională, iar despre jucătorii români de la echipa naţională, cunoaşteţi situaţia şi nu aş vrea să discutăm foarte mult, că nu e corect. Va fi greu, dar trebuie să se refacă, au trei zile la dispoziţie. Sper să nu avem probleme”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER