Reghe schimbă obiectivul Stelei, Becali pierde milioane de euro!

664
0
Share:

Antrenorul Stelei și-a luat gândul de la câștigarea campionatului. Discursul său asta trădează, iar conferința de presă de ieri este dovada că Laurențiu Reghecampf își face planuri de… Liga Europa.

Laurenţiu_Reghecampf

Titlul i-ar fi conferit Stelei șanse mai mari de 50% să joace în Liga Campionilor, însă avansul de șase puncte pe care l-a luat Astra după victoria din meciul direct (2-0) pare un zid imposibil de escaladat. La trei zile de când a naufragiat la Giurgiu, Reghecampf pare înecat în argumente atunci când vorbește despre lupta cu Astra: „Avem de recuperat şase puncte. Va fi foarte greu, dar mergem înainte, trebuie să jucăm (n.n. – cumva, ai luat în calcul varianta retragerii din campionat?). Deja ne gândim despre ce avem de făcut din vară. Ne dorim să jucăm în grupele Europa League sau, de ce nu, în Liga Campionilor, cu toate că va fi foarte greu să ajungem acolo”.
Sfatul lui Reghecampf pentru jucătorii săi: „Fiți bărbați!”. Steaua mai are de disputat trei partide în play-off, iar antrenorul anunță că vrea nouă puncte din tot atâtea posibile: „Nu am timp să-i întreb pe jucători ceea ce simt când le vorbeşte patronul. Ei trebuie să accepte acest lucru şi să suporte. Atunci când le intră banii de salariu, sunt fericiţi. Trebuie să fie bărbaţi şi când se întâmplă astfel de momente! În momentul în care câştigam şi aveam parte de victorii, atmosfera a fost bună şi toată lumea era alături de echipă. Uite că avem parte şi de momente mai puţin bune şi avem nevoie de acelaşi comportament. O echipă mare se formează şi în momente dificile. Să avem răbdare!”.

Se bazează pe prietenia cu Gigi Becali

Deloc surprinzător, Laurențiu Reghecampf susține că nu se teme pentru viitorul său la Steaua. Relația cu Gigi Becali este în continuare una extraordinară, asta în pofida criticilor pentru care i le-a adus patronul. Și, ce-i cu asta?, pare a spune soțul Anamariei Prodan.
„Criticile patronului au fost ok. E normal, s-a pierdut cel mai important meci, așa că nu ne aşeptăm să vină şi să ne laude. Legat de schimbarea antrenorului, pe mine nu mă ating aceste zvonuri. Mai mult, mă amuză. În momentul când avem meciuri, când avem pregătirea unui joc, îl informăm pe patron de ceea ce facem. Îl informăm, să ţineţi minte bine acest lucru! Gigi niciodată nu a sugerat să intre x sau y. Dar, văzând meciurile, el îşi poate da cu părerea”, dă asigurări Reghecampf. În concluzie, „relaţia dintre noi este una foarte bună, chiar foarte, foarte bună”.

Iordănescu jr. nu exclude varianta Steaua

În pofida siguranței afișate de „Reghe”, tehnicianul Pandurilor, Edi Iordănescu, dă de înțeles că îl tentează postul de antrenor la Steaua. „Steaua are jucători de valoare, un antrenor care a reuşit performanţe acolo. Nu am ce să comentez despre acest subiect. Eu sunt aici, la Pandurii. Sunt trup şi suflet aici, vreau să-mi duc contractul la sfârşit, adică încă trei săptămâni. Am promis conducătorilor și factorilor locali de decizie că vom trage linie după finalul campionatului şi Pandurii va fi prima echipă cu care voi discuta! Dacă nu va fi să fie aici, sigur, sunt la final la contract şi sunt antrenor profesionist, deci sunt dispus să intru în orice fel de discuţii. Nu mă refer la Steaua, mă refer în general”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER