Reghe, perfect pentru Becali

1309
0
Share:
duoformidabil

Asta înseamnă să fii mafiot! (Credit foto: puterea.ro)

În momentul acesta, Reghecampf este antrenorul perfect pentru Gigi Becali. În primul rând, vorbeşte pe limba patronului, îi place aroganţa la max, nu ştie ce e respectul. În al doilea rând, cunoaşte foarte bine Liga 1, după ce a câştigat la pas, doi ani la rând, titlul de campion cu Steaua. În al treilea rând, controlează tot ce mişcă în fotbalul românesc prin intermediul soţiei-impresar.

După experimentul nereuşit de la Al Hilal, de unde a plecat cu bani, dar fără glorie, şi după episodul neserios de la Litex Loveci, unde a lăsat echipa după 15 meciuri, Reghecampf se întoarce la Steaua pentru a încerca să mai salveze ce se mai poate salva în acest an.

Se fac deja multe speculaţii de transferuri, se scriu liste, se dau telefoane, dar, până să aducă ceva de valoare, echipa lui Becali trebuie să joace un meci extrem de important, cu Craiova, un eşec putând să o aducă la un singur punct de play-out. Cam aici trebuie să se concentreze mai întâi Reghecampf, iar apoi poate vorbi de milioane.

Şi, bineînţeles, trebuie să-i scoată pe toţi fotbaliştii din lotul Stelei din blocajul psihologic în care au intrat.

De un singur om mai e nevoie la actualul club decăzut, de Meme Stoica, un alt caracter de calibrul lui Becali şi al lui Reghecampf. Un triumvirat de vis (urât sau frumos, depinde cum priviţi), din care doar antrenorul nu a făcut puşcărie.

Dar în România merge orice, nu-i aşa? Încă mai merge.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER