Sign in / Join

Rednic, sperietoare pentru antrenorii din Europa

514
0
Share:

Mircea Rednic, fost antrenor al echipelor Standard Liege și Gent, și-a anunțat revenirea iminentă în fotbalul belgian, iar presa din această țară se întreabă care va fi tehnicianul pe care românul urmează să-l înlocuiască în perioada următoare.

mircea-rednic

„Ce cap va cădea? Enigma lansată de o simplă declarație a lui Mircea Rednic pare în acest moment de nerezolvat”, scrie cotidianul „La Derniere Heure”, care adăugă că „antrenorul român a lansat o bombă în mijlocul fotbalului belgian”.

Rednic, fără echipă după despărțirea de Dinamo București, a declarat recent pentru presa română că va reveni pe banca tehnică „în două săptămâni, maximum trei”: „Nu în România, ci în Belgia, în prima ligă. Nu vă voi spune însă numele clubului”.

Toate privirile sunt îndreptate acum spre Yannick Ferrara, antrenorul a cărui echipă, Standard Liege, nu a avut un debut prea bun de sezon, comentează „La Derniere Heure”, care avansează alte trei posibile destinații pentru Rednic: Westerlo, Mouscron și Waasland-Beveren, formațiile de pe ultimele trei locuri în campionatul belgian.

Mircea Rednic s-a despărțit de Dinamo ca urmare a neînțelegerilor cu patronul Ionuț Negoiță în privința politicii de transferuri a clubului. „Puriul” era văzut drept un posibil succesor al lui Anghel Iordănescu la cârma echipei naționale, înaintea numirii în postul de selecționer a germanului Christoph Daum.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER