Sign in / Join

Rednic îi dă decisiva lui Negoiță. AZI, negocieri urgente!

2882
0
Share:

Dinamo a pierdut la penalty-uri Cupa României (5-4 pentru CFR Cluj), dar asta nu l-a împiedicat pe Mircea Rednic să-i dea peste cap lui Ionuț Negoiță toate planurile pe care și le făcuse.

Rednic_Mircea

„Nu știu dacă mai plec de la Dinamo”, a anunțat Rednic la conferința de presă. „Puriul” așteaptă ca azi să meargă la negocieri cu finanțatorul clubului Dinamo! „M-am văzut cu Ionuț Negoiță, dar a rămas să mai discutăm mâine (n.n. – miercuri). Acum, că am pierdut, poate nu îl mai interesează să continue cu mine. Și eu cred că puteam face mai mult, dar pentru primul an ar trebui să fim mulțumiți. Încă nu știu ce decizie voi lua, eu am oferte, dar depinde și de ce îmi oferă Ionuț și nu vorbesc de bani”, susține Rednic.

Dinamo vrea titlul în sezonul următor, dar, „ca să ne batem la titlu, trebuie să aducem și jucători cu experiență. Noi sezonul ăsta am avut meciuri în care asta a decis, experiența jucătorilor. Se vorbește de pepinieră, dar trebuie să ai răbdare doi-trei ani. Iar mie mi se cere performanță. Cu jucători tineri nu poți să faci și performanță. Oricum, noi am terminat pe locul 4 în Liga 1 și asta ne dădea dreptul să jucăm în cupele europene. Dar nu sunt eu de vină că nu jucăm în Europa. Nu se poate pentru problemele care au fost. Eu ca să rămân am pus niște condiții legate de lot. La ceea ce mi s-a propus și ceea ce mi se cere, nu se poate. Cu jucători tineri, foarte tineri nu se poate și performanță”.

„Suntem supărați și triști de vreo 10 zile”

Atmosfera la Dinamo este la fel ca a doua zi după decesul lui Patrick Ekeng. Rednic este convins că această stare de spirit va dispărea doar după ce fotbaliștii vor intra în vacanța de vară: „Noi suntem supărați și triști de vreo zece zile. Acum suntem supărați pentru că am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. În prelungiri am avut probleme musculare și îi înțeleg pe jucători, chiar îi felicit pentru felul cum au jucat acest meci. Nu e ușor, pentru că se știe ce s-a întâmplat, cu decesul lui Patrick Ekeng. Se vor schimba lucrurile când ne revedem după vacanță”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER