Rednic a dezvăluit nivelul salarial de la UTA: ”Când am văzut că nu se poate, l-am mai mărit puțin!”

Mircea Rednic (61 de ani) crede că UTA nu este dorită între primele șase echipe ale Superligii. În ultima etapă a sezonului regula, arădenii au nevoie de victorie pe terenul lui Dinamo, pentru calificarea în playoff.

Cu 40 de puncte, UTA este la un punct de ultima poziție care asigură prezența în playoff. Arădenii au nevoie de victorie pe terenul lui Dinamo, în runda 30 a sezonului regulat.

Mircea Rednic: Încurcăm pe toată lumea

După un început slab de sezon, UTA si-a revenit pe parcurs, iar acum se bate cu șanse chiar și la calificarea în playoff. Totuși, arădenii depind de rezultatele indirecte, spre deosebire de Farul și U Cluj, care nu sunt la mâna rezultatelor.

La conferința de presă dinaintea partidei cu Dinamo, Mircea Rednic a lansat un avetisment către rivali, dar nu numai.

„Le-am și povestit jucătorilor, cum toată lumea face calcule, cu ce echipe pot ajunge în play-off, dar UTA pac, pac, pac, tot pe afară e. Știți cum suntem noi? Ca și când te duci la judecătorie și nu știi unde să ajungi.

Și intri într-o sală și se uită toată lumea la tine și parcă îți spun: Ce caută, mă, ăștia pe la noi? Băiete tu ne încurci, du-te la o parte. Încurcăm și noi LPF-ul, televiziunile și pe ceilalți că trebuie să ne ia în seamă, dar nu e așa, noi ne-am făcut treaba”, a spus Mircea Rednic.

Dinamovistul Rednic, rivalul ”câinilor”

Mircea Rednic își reîntâlnește fosta echipă, pentru care a făcut istorie și ca jucător, și ca antrenor.

„E un meci important pentru noi. Am ajuns aici cu multe sacrificii, cu eforturi din partea tuturor. Sunt trei puncte joc pentru care ne vom bate și pe care ni le dorim. Îmi pare rău că va trebui să stăm și la mâna altor rezultate, dar mă bucur că – totuși – am reușit ca în 29 de meciuri să acumulăm 40 de puncte. Nimeni nu credea, inclusiv eu, mai ales după prima prima parte a campionatului.

Acum toată lumea vorbește despre meciul cu Botoșaniul, dar acela un meci special. Nu am avut condiții pentru a pregăti meciul ăla. Și când spun că nu am avut, vorbesc de grup și despre mine, știți foarte bine ce s-a întâmplat în ziua jocului. Când am fost împreună, toți am fost pozitivi, lucrurile au mers și au mers bine.

Multe puncte noi am pierdut la începutul campionatului, când încă nu reușeam să facem un lot cât de cât competitiv, erau mulți jucători tineri. Ne-a fost greu la început, acolo s-au pierdut multe puncte”, a mai spus antrenorul.

Rednic a dezvăluit pragul salarial de la UTA

”Te doare puțin că echipele care sunt în fața noastră, Clujul și Farul, au și bugete și au avut și obiectiv să intre în play-off, iar noi am apărut așa, pe muncă. Am pornit cu un buget mic și când nu am văzut că nu se poate, l-am mai mărit puțin.

Și oricum doar Kevin (n.a. Luckassen) are 8 mii, cel mai mult, restul sun sub el, ne-am încadrat. Și așa am reușit să formăm o echipă bună, zic eu, dar acum urmează meciul ăsta. Acum avem șansa noastră și am vorbit și cu jucătorii. Sunt montați și sunt sigur că vor fi prezenți la meciul ăsta, sper să reușim să câștigăm”, a adăugat antrenorul arădenilor.

  • Dinamo – UTA se joacă vineri, de la 20:00, și va conta pentru runda 30 din Superliga.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare