Sign in / Join

Real și Atletico, executate de UEFA! Barcelona primește răzbunarea

979
0
Share:

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a respins, joi, recursul formulat de către cluburile Real Madrid şi Atletico Madrid, echipe sancţionate în luna ianuarie pentru nereguli la transferurile unor fotbalişti minori, iar cluburile vor avea interdicţie la transferuri până în 2018.

Cristiano Ronaldo

Oficialii clubului Real Madrid au anunţat deja că vor face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „În lumina deciziei publicate astăzi, clubul nostru îşi exprimă regretul, considerând aceasta o decizie injustă şi contrară principiilor fundamentale de drept. Vom demara imediat procedurile necesare pentru un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), solicitând ca decizia să fie revocată”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Este o situaţie similară cu cea prin care a trecut FC Barcelona. FIFA a anunţat pe 16 ianuarie că a descoperit nereguli la Real şi Atletico în transferurile unor minori. Cele două cluburi au încălcat mai multe articole din regulamentul FIFA, în momentul în care au legitimat mai mulţi copii.

Real Madrid şi Atletico Madrid au făcut apel, însă FIFA a anunţat astăzi că menţine interdicţia. Asta înseamnă că cele două echipe din Madrid n-au voie să legitimeze jucători în următoarele două ferestre de transferuri, adică în această iarnă şi în vara lui 2017.

De asemenea, Real şi Atletico au fost amendate cu 823.739 de euro, respectiv 329.495 de euro. Potrivit comunicatului FIFA, Real şi Atletico au dreptul să vândă jucători în această perioadă.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER