Sign in / Join

Real Madrid dedică Liga irakienilor uciși de ISIS

519
0
Share:

Florentino Perez, președintele noii campioane a Europei, Real Madrid, a dedicat victoria din finala Ligii suporterilor „galactici”uciși, sâmbătă seară, în Irak de ISIS.

perexz

În cadrul ceremoniei de la primăria din Madrid, Florentino Perez a dedicat victoria „unui număr de 16 suporteri aparținând unui mic grup de fani madrileni din Irak, din Balad (nordul Irakului), care și-au pierdut viața în urmă cu câteva zile fiind victimele terorii și intransigenței. „Această a 11-a cupă este pentru ei și familiile lor”.

Perez a făcut referire la un al doilea atac, în orașul Bakouba, sâmbătă seara, în cursul căruia 12 persoane au fost ucise. Ceva mai târziu, șeful Realului a precizat că atacul s-a produs sâmbătă seara, în timp ce se trecea la executarea loviturilor de departajare.

Pe data de 13 mai, combatanți ai organizației jihadiste Stat Islamic au atacat cu grenade și cu arme de foc o cafenea, apoi forțe de securitate din Balad, la 80 km nord de Bagdad, făcând cel puțin 16 morți, conform autorităților irakiene.

Real Madrid a câștigat finala Ligii Campionilor la lovituri de departajare, împotriva lui Atletico Madrid, cu scorul de 5-3, după ce la capătul a 120 de minute scorul a fost 1-1.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER