Real Madrid dă încă o lovitură în piața transferurilor! „Galacticii” au bătut palma cu al 7-lea cel mai valoros fotbalist al lumii

Primul transfer, din această vară, făcut de Real Madrid este Kylian Mbappe. Însă, „Galacticii” au pregătit un nou transfer uimitor.

Real Madrid a bătut palma cu Florian Wirtz

Campioana Europei pregătește și alte mutări, dar una dintre ele este abia pentru 2025. Fotbalistul în cauză este Florian Wirtz (21 de ani), decarul lui Bayer Leverkusen. Acesta a avut o contribuție importantă în cucerirea titlului și câștigarea Cupei Germaniei în sezonul recent încheiat. 

Conform jurnalistului spaniol Marca, madrilenii s-au arătat interesați de Writz, iar decaru și Real Madrid au ajuns la un acord verbal. Cu toate acestea, transferul va fi realizat în anul 2025 deoarece nemții îl au în calcul pe Writz pentru sezonul viitor.

Tot ce mai rămâne este ca cele două echipe să se înțeleagă în ceea ce privește suma de transfer. Directorul nemților a spus că l-ar ceda pe Wirtz în cazul unei oferte de 150 de milioane, dar abia anul viitor. 

Kylian Mbappe, dezvăluiri explozive despre ultimul său sezon la PSG

Mbappe, în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat în cantonamentul naționalei conduse de Didier Deschamps de la Clairefontaine, iar cu această ocazie a susținut o conferință de presă în perspectiva ultimelor meciuri de pregătire înainte de participarea la EURO 2024.

Printre altele, campionul mondial din 2018 și-a reiterat entuziasmul generat de faptul că a ajuns în cele din urmă la Real Madrid. Acesta a dezvăluit modul dur în care s-au comportat conducătorii clubului parizian cu el după ce în vara anului trecut a refuzat să își prelungească înțelegerea.

„Am vrut să mă exprim înainte de a începe această conferință de presă. Toată lumea știe de acum, voi fi jucătorul lui Real Madrid pentru cel puțin 5 sezoane. Este o bucurie imensă, un vis devenit realitate. Sunt foarte entuziasmat să ajung la acest mare club, cel mai mare din lume.

Mi-au spus-o în față (n.r. – conducătorii), mi-au vorbit atât de violent încât eram convins că nu voi juca. Luis Enrique și Luis Campos m-au salvat.

Fără ei, nu aș mai fi pășit niciodată pe teren pentru PSG. De asta ambiția mea a fost la alt nivel în acest sezon. Jocul meu nu a fost la aceleași standarde, dar m-am simțit mândru doar să joc, să leg meciurile și să câștig trofee. Anul viitor, un astfel de sezon nu mă va mai satisface.” a declarat starul francez.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare