Sign in / Join

Real are prima șansă la finala Ligii Campionilor

476
0
Share:

Manchester City și Real Madrid au terminat la egalitate, 0-0, marți seara, în Anglia, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor.

city-real

Prima repriză a fost lipsită de faze de poartă, jocul desfășurându-se între cele două careuri. În partea secundă, Real a avut prima ocazie notabilă, prin Sergio Ramos (min.54), a cărui lovitură de cap a trimis mingea pe direcția goalkeeper-ului Joe Hart. Madrilenii au expediat mingea în bară (min.71) prin Jesé, balonul fiind deviat de Hart. Portarul „cetățenilor” a intervenit salutar în două faze, la reluarea lui Casemiro (min.79) și la șutul din apropiere al lui Pepe (min.82), astfel că tabela a rămas imaculată. City a avut o șansă de gol în prelungiri, când Keylor Navas a respins în corner mingea trimisă din lovitură liberă de Kevin De Bruyne (min.90).

La meciul care a fost urmărit de 52.000 de spectatori, gruparea spaniolă nu a putut conta pe vedeta Cristiano Ronaldo (accidentat). În plus, francezul Karim Benzema a rezistat pe teren doar 45 de minute, fiind înlocuit la pauză de Jesse. Returul va avea loc pe 4 mai, pe stadionul ”Santiago Bernabeu”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER