Reacţia surprinzătoare a lui Gică Hagi când a fost întrebat despre play-off, înaintea meciului cu CFR Cluj

Farul – CFR Cluj, derby-ul din etapa cu nr. 29 din Superligă, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00. Partida are o importanţă deosebită pentru creionarea play-off-ului, dar Gică Hagi nu se gândeşte, deocamdată, la acest lucru.

„Regele” a zis că este încrezător că echipa sa va face un meci bun cu CFR Cluj şi că va reuşi să câştige cele trei puncte de care are nevoie.

Hagi nu vrea să audă de calculele pentru play-off

Tehnicianul Farului a precizat că nu-i place să calculeze punctele de care mai are nevoie pentru ca echipa sa să fie sigură de calificarea în play-off.

„Nu fac socoteli, nu mă pricep la astfel de lucruri, chiar dacă sunt și eu în fotbal.

Nu îmi place, să zic mai bine! Știu că jucăm meci acasă și e nevoie să facem totul pentru a câștiga.

Mentalitatea noastră este să luăm trei puncte la fiecare meci”, a zis Hagi.

Cere forţă de la echipa lui

Farul vine după două meciuri sub potențial, remiza 1-1 cu Oțelul și eșecul 0-1 contra lui U Cluj.

„Avem un meci acasă cu un adversar foarte puternic, care se bate la campionat. Ne dorim cele trei puncte, să facem un meci foarte bun, complet.

Sper să avem capacitatea să găsim la trei zile soluţii, să fim puternici, să avem reacţie, să avem o atitudine bună şi să facem un meci mai bun ca ei, pentru că sunt un adversar foarte bun. Şi noi avem nevoie de puncte.

Avem nevoie de această victorie şi sperăm să o obţinem. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Suntem în faţa unui meci important acasă şi concentrarea trebuie să fie totală.

Trebuie să fim toţi inspiraţi pentru a face un meci foarte bun, pentru că adversarul este foarte puternic”, a afirmat Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare