Reacția lui Gică Hagi a venit imediat, după ce Rangers l-a pus pe lista neagră pe Ianis: „Nu pleacă nicăieri”

Ianis Hagi (25 de ani) urmează să revină la Rangers, după împrumutul de un sezon în Spania, la Deportivo Alaves.

Gică Hagi: „Lumea trebuie să își amintească asta”

Chiar dacă a mers în La Liga pentru a-și relansa cariera, Ianis Hagi nu a reușit să se impună la Alaves și a fost rezervă în cea mai mare parte a timpului. Despre internaționalul român s-a scris că nu va fi păstrat de Rangers în această vară, însă Gică Hagi a ținut să-i contrazică pe scoțieni.

„După încheierea sezonului, Ianis se va pregăti pentru EURO, iar apoi vom vedea ce va face în această vară. Încă mai are doi ani de contract cu Rangers. El a fost cel mai bun tânăr jucător al echipei, când au luat titlul.

Ianis nu pleacă nicăieri, el doar a fost împrumutat la Alaves. Va avea multe oportunități. Cred că a avut un sezon bun în Spania. Spre exemplu, în ultimul meci, cu Real Madrid, a fost cel mai bun jucător al echipei.

Lumea trebuie să își amintească, pentru că se pare că mulți uită că Ianis a revenit după o accidentare foarte, foarte serioasă la genunchi.

Dacă ar fi după mine și aș fi managerul unei echipe de TOP din Europa, aș fi primul care l-ar transfera. Are experiență în Europa, a jucat la un nivel foarte înalt. S-a calificat cu toate echipele naționale, la fiecare nivel.

Și a mai și câștigat titlul în Vest, la 22 de ani. Încă mai are 11 ani de carieră, dacă accidentările îi vor permite asta. Multe vor urma”, a spus Gică Hagi, citat de scoțienii de la rangersview.co.uk.

Ianis Hagi, gata să se transfere la Galatasaray

Potrivit Ibroxnews, Galatasaray a intrat pe fir, iar turcii sunt gata să demareze negocierile pentru aducerea fiului lui Gheorghe Hagi în perioada de mercato din această vară.

Mutare istorică”, așa au catalogat turcii un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray.

În cazul în care va ajunge la Galatasaray, Ianis Hagi îl va urma pe tatăl său, Gheorghe Hagi, un idol al clubului din Turcia. Regele a jucat pentru formația Cim Bom în perioada august 1996 – august 2001 (timp în care a marcat 72 de goluri și a oferit 63 de assist-uri în 192 de partide). 

Ianis Hagi a ajuns în vara anului 2020 la Rangers și a avut parte de un început foarte bun în Scoția. Cu toate acestea, accidentarea gravă din ianuarie 2022 l-a scos din circuit definitiv pe român, care se află în căutarea formei sportive din trecut.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare