Reacția lui Andrei Rațiu s-a viralizat! Ce a făcut fundașul României, imediat după eurogolul lui Nicolae Stanciu

România a început în forță turneul final din Germania, contra Ucrainei.

Lui Andrei Rațiu nu i-a venit să creadă ce gol a dat Nicolae Stanciu

Primul gol al României la EURO 2024 a fost unul de generic. Nicolae Stanciu a ridicat stadionul în picioare după un șut superb, în vinclu, de la marginea careului, iar Andrei Rațiu a fost primul care l-a întâmpinat pe căpitanul primei reprezentative.

Reacția lui Rațiu a fost una amuzantă, iar fundașul celor de la Rayo Vallecano și-a pus mâinile în cap și nu i-a venit să creadă cum a putut trimite Stanciu mingea în plasă.

Toate camerele au fost pe jucătorii României în acele momente, iar gestul lui Andrei Rațiu s-a viralizat rapid în mediul online.

Reacția lui Andrei Ratiu / Foto: Profimedia

Nicolae Stanciu, cel mai frumos gol al turneului de până acum

În minutul 29, Nicolae Stanciu a declanșat fiesta în tribune printre suporterii români. Căpitanul primei reprezentative a șutat impecabil din afara careului, iar mingea s-a oprit în vinclul porții lui Lunin.

Reușita lui Stanciu a ajuns rapid în presa internațională, iar UEFA, precum și publicații precum Marca sau L’Equipe au ținut să-l laude pe mijlocașul României.

  • „Golul incredibil al lui Stanciu face diferența la pauză”, a notat UEFA.
  • „Căpitanul României a lovit mingea cu toată dorința, iar mingea a sărutat plasa”, au scris spaniolii de la Marca. 
  • „Gol fantastic pentru Stanciu! Fără să facă preluare, a trimis din dreapta și a găsit vinclul porții apărate de ucrainean”, a descris execuția cotidianul francez L’Equipe. 
  • „Ce gol pentru căpitanul României. Au presat defensiva Ucrainei și l-au hrănit pe Stanciu, care a avut multe de făcut, dar a trimis mingea cu efect de la 20 de metri”, a fost reacția englezilor de la Telegraph. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare