Răzvan Marin poate juca în Champions League din noul sezon! Două cluburi cu nume vor să-l transfere pe român

Răzvan Marin (28 de ani) se află în lotul României pentru EURO 2024, însă mijlocașul are o situație neclară la nivelul echipei de club.

Concret, Empoli nu l-a transferat definitiv pe Răzvan Marin, astfel că fotbalistul urmează să revină la Cagliari după turneul final din Germania.

PAOK și Steaua Roșie Belgrad se luptă pentru transferul lui Răzvan Marin

Răzvan Marin a marcat în debutul României la EURO 2024 și a avut o evoluție foarte bună contra Ucrainei. Mijlocașul se află în atenția celor de la PAOK și Steaua Roșie Belgrad, iar sârbii anunță că Răzvan Lucescu ar putea fi cheia transferului din această vară.

PAOK lucrează la transferul lui Răzvan Marin de mai multe săptămâni, astfel că oficialii celor de la Steaua Roșie Belgrad vor trebui să avanseze discuțiile dacă vor să facă transferul fotbalistului.

Grecii lucrează de ceva vreme la acest transfer, iar avantajul alb-negrilor față de Steaua Roție constă în antrenor. Conaționalul lui Răzvan Marin, Răzvan Lucescu, stă pe banca echipei din Salonic, iar asta ar însemna, cu siguranță, că mijlocașul lui Cagliari, care a petrecut sezonul precedent împrumutat la Empoli, are un antrenor cu care poate vorbi în limba sa maternă”, au notat sârbii.

Răzvan Marin nu va fi păstrat de Empoli

Răzvan Marin a fost împrumutat în ultimele două sezoane de Cagliari la Empoli, însă clubul din nordul Italiei nu a activat clauza de transfer definitiv a românului, în valoare de două milioane de euro. Anunțul i-a aparținut jurnalistului Nicolo Schira, care a transmis că fotbalistul va reveni la Cagliari din această vară.

Decizia celor de la Empoli este una surprinzătoare, dacă ar fi să ținem cont că Răzvan Marin a fost titular în majoritatea meciurilor și a avut evoluții lăudate în Italia.

Rămâne de văzut dacă Răzvan Marin va continua la Cagliari din noua ediție sau dacă va fi cedat unei alte formații. Fotbalistul a ajuns în anul 2021 în Sardinia, în schimbul sumei de 10 milioane de euro, de la Ajax.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare