Răzvan Lucescu, pe lista unui club uriaș! „Generalul” îi poate călca pe urme lui Mircea Lucescu

În vârstă de 55 de ani, Răzvan Lucescu este unul dintre antrenorii momentului în Europa.

Răzvan Lucescu, pe lista lui Beșiktaș

Tehnicianul român are parte de un sezon excelent la PAOK și se află la doar un meci de câștigarea titlului în Grecia. Rezultatele lui Răzvan Lucescu le-au atras atenția celor de la Beșiktaș, care l-au trecut pe lista tehnicienilor care pot prelua echipa din noul sezon, anunță presa din Turcia.

Lunile trecute, Besiktaș a vrut să-l convingă pe Mircea Lucescu să revină pe bancă, însă experimentatul antrenor român a refuzat propunerea. Alături de Lucescu junior, „Vulturii” îi mai au pe listă pe Brian Priske, Matthias Jaissle, Marcelo Gallardo și Gennaro Gattuso.

Rămâne de văzut dacă Beșiktaș îl va dori cu adevărat pe Răzvan Lucescu, care are o clauză de reziliere uriașă la PAOK. În urmă cu un an, „Generalul” dezvăluia că are liber să plece din Grecia, doar în cazul în care clubul interesat de serviciile sale va achita 7 milioane de euro.

Răzvan Lucescu, cunoscut drept „Mourinho al săracului”

Formația antrenată de Răzvan Lucescu a ajuns la un meci distanță de titlu. Liderul de dinaintea startului etapei, AEK, a pierdut cu Olympiakos și a ajuns pe poziția secundă.

PAOK a fost lăudată după ce a ajuns să aibă titlul la mâna ei, iar acesta ar fi cel cu numărul 4 al formației din Salonic. Răzvan Lucescu este cel care a adus ultimul titlu al lui PAOK. Jurnaliștii din Grecia nu au uitat de acesta și au ținut să îi ofere laude.

Cei de la  gazzetta.gr l-au comparat pe Răzvan Lucescu cu Mourinho, dar nu din cauza stilului de joc propus la PAOK.

„Mendilibar (n.r.-antrenorul lui Olympiakos) este antrenorul sezonului, dar PAOK este echipa cu cea mai mare realizare a sezonului și asta se datorează într-o mare parte lui ”Mourinho al săracului”: neplăcut de mulți, dar meritoriul Răzvan Lucescu” au scris jurnaliștii greci.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare