Răzvan Lucescu a fost propus de Mircea Lucescu la un club important din Europa! Decizia „Generalului” de la PAOK

Răzvan Lucescu (55 de ani) este un antrenor la modă în Europa, iar tehnicianul de la PAOK a avut ocazia să schimbe campionatul în această vară.

Răzvan Lucescu, propus de tatăl său la Beșiktaș

Cu toate acestea, Răzvan Lucescu a ales să-și respecte contractul semnat cu PAOK și să-și ducă mai departe proiectul de la campioana Greciei. Una dintre cele mai interesate formații de serviciile românului a fost Beșiktaș, iar turcii au insistat pentru venirea „Generalului”, care nu s-a mai produs în cele din urmă.

Inclusiv Mircea Lucescu l-a propus pe Răzvan Lucescu la Beșiktaș, însă tehnicianul lui PAOK a fost imposibil de convins să vină în Turcia.

„Vreau să mă întorc pe bancă. Am avut două-trei șanse. Besiktas m-a dorit în februarie, dar nu am vrut să fac aceeași greșeală pe care am făcut-o cu preluarea lui Inter. Le-am spus să-l ia pe Răzvan, dar nu a putut să plece de la PAOK. Să vedem ce se întâmplă”, a spus Mircea Lucescu, în presa din Italia.

În cariera sa de până acum, Răzvan Lucescu le-a antrenat pe FC Brașov, Rapid București, El-Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi, Al-Hilal și PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu, ademenit în Turcia cu un salariu uriaș

Performanțele lui Răzvan Lucescu pe banca lui PAOK nu au trecut neobservate, iar antrenorul român este foarte curtat în această perioadă. Beșiktaș pare cea mai decisă să obțină semnătura tehnicianului, iar oficialii clubului i-au propus un salariu uriaș pentru a veni la echipă.

Potrivit jurnaliștilor turci, Beșiktaș i-a oferit lui Răzvan Lucescu un contract pe doi ani, dar și un salariu anual în valoare de 2.5 milioane de euro. Pe lângă asta, „Vulturii” erau gata să plătească și cele 4 milioane de euro, bani care reprezintă clauza de reziliere a românului cu PAOK.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare