Sign in / Join

Război total în tenisul românesc! Halep: „Nu sunt prietenă cu Begu!”

724
0
Share:

Ce părea doar un episod îngropat la Madrid, după sfertul care i-a adus Simonei victoria, crește în intensitate și pare că va ajunge la un adevărat război al declarațiilor.

halep

Simona Halep a lansat încă o serie de săgeți către Irina Begu, declarând că ele nu sunt altceva decât colege de …tenis, „așa cum sunt cu oricine din tenis”. Chiar dacă împarte cu Irina Begu vestiarul echipei naționale la meciurile din Cupa Federației, Simona Halep nu vede rostul unei relații apropiate cu aceasta: „Eu nu sunt nici cea mai bună prietenă cu Irina, dar nici nu ne certăm și nici nu ne-am certat. Suntem colege de tenis, la fel ca și până acum, de 10 ani încoace. Cu oricine din tenis sunt colegă”.

Despre incidentul de la Madrid, când s-a lăudat că i-a făcut cadou adversarei sale setul 2, Halep afirmă că a fost înțeleasă greșit și nu a fost în intenția ei să o jignească pe Begu. „Nu știu ce s-a întâmplat, eu n-am jignit-o pe Irina cu nimic, doar am glumit când m-au întrebat ziariștii de ce am dat setul doi așa ușor (n.n. – 0-6). Am zis că a fost un cadou de Paște, dar am râs și chiar a fost o glumă. Nu a fost cu intenție de jignire. N-am avut nimic cu Irina și n-am jignit-o. Dacă așa i s-a transmis, îmi pare rău”, a declarat Halep.

  • La Madrid, în „sferturi”, Halep a trecut în trei seturi de Begu, scor 6-3, 0-6, 6-1.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER