Sign in / Join

Război pe față: Rednic îl face KO pe Negoiță!

423
0
Share:

Ce părea o simplă neînțelegere a dus la un divorț sigur: Mircea Rednic pleacă de la Dinamo după finala Cupei, cu CFR Cluj, de săptămâna viitoare!

Rednic_Mircea

„Concluzia generală este de dezamăgire”, a declarat Rednic atunci când a vorbit despre negocierile cu patronul Ionuț Negoiță. „După meciul cu Astra, Ionuț nu m-a căutat, m-a sunat aseară, dar am văzut târziu apelul lui. Și asta m-a făcut să decid să nu mai continui la Dinamo din vară. Sigur, 100%. Din moment ce nu ești apreciat și respectat, nu poți continua. Acum anunț oficial, nu i-am comunicat și lui, nu i-am anunțat nici pe jucători. Nu există nimic care să mă facă să mă răzgândesc (…) Am terminat sezonul regulat pe locul doi și am întâlnit Steaua de șase ori și nu am pierdut. Iar prin asta i-am făcut pe suporteri să fie mândri de echipa Dinamo și să nu mai fie umiliți de Steaua. Eu am zis că vin și gratis la Dinamo, și am venit, pentru că acesta e cel mai mic salariu pe care l-am avut de când am început cariera de antrenor. Ba nu, mint, am avut 5.000 de euro când eram secundul lui Boloni la echipa națională. Și când am venit la Dinamo, nici nu m-am uitat pe contract, pentru că aveam niște clauze… puteam fi dat afară în orice moment”, a anunțat Rednic.

Dezamăgit de atitudinea lui Negoiță

Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de anunțul făcut de Negoiță în care acesta a afirmat că va continua negocierile pentru prelungirea contractului în funcție de rezultatul din finala Cupei României, cu CFR Cluj: „A apărut tot în presă, dar clauzele alea drăguțe nu au apărut. Ei au făcut o ofertă, eu am făcut o contraofertă, nu am intrat în amănunte. Am zis că vom discuta după meciul din Cupă. Dar când văd că se spune că așteptăm rezultatul din Cupa României… Păi, după ce am făcut eu la Dinamo în perioada asta? S-au făcut lucruri bune, am ajuns în finala Cupei după ce am eliminat la rând Pandurii, Astra, Steaua. Deci echipele de pe primele trei locuri. Așa că, dacă nici aceste rezultate nu îi dă o anumită siguranță domnului Negoiță… Nu sunt supărat pe domnul Negoiță, el e patronul, el investește, are strategia lui. Dar prin ce a făcut mi-a arătat că nu are încredere în mine. Și are încredere în toți specialiștii ăia care sunt la RIN și care comandă toate prostiile care apar în presă. Acum să se sfătuiască cu ei și să aleagă antrenorul”.

  • Favorit să preia Dinamo este Ioan Andone, care are o relație extraordinară cu finanțatorul Ionuț Negoiță. De altfel, se zvonește că cei doi au discutat deja despre posibilitatea unei colaborări.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER