Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, atacantul dorit insistent de Gigi Becali

Louis Munteanu (21 de ani) urmează să revină la Fiorentina, după încheierea împrumutului de la Farul, din sezonul recent încheiat.

Fiorentina încă nu a luat decizia cu privire la Louis Munteanu

Zilele trecute, italienii anunțau că Louis Munteanu figurează pe lista fotbaliștilor care vor pleca de la Fiorentina în această vară. Acum însă, publicația ViolaNews notează că atacantul român se numără printre cei care urmează să fie evaluați de către conducerea clubului, ceea ce înseamnă că internaționalul român mai are o șansă să continue la gruparea italiană.

Trebuie înțelese intențiile clubului, gata să-i reprimească pe tinerii jucători Munteanu, Ferrarini, E. Pierozzi, Krastev, Gentile, Fiorini, Toci, Agostinelli, Guidobaldi, Dutu, Prati și Egharevba„, au notat italienii.

Louis Munteanu a ajuns în toamna anului 2020 la Fiorentina, de la Viitorul, actuala Farul, pentru 1.7 milioane de euro.

Munteanu, Baeten și Tănase, țintele FCSB-ului în această vară

Pentru a-și îndeplini obiectivul, Gigi Becali a făcut primele două mutări și i-a adus pe David Kiki, respectiv Daniel Popa. Afaceristul din Pipera nu vrea să se oprească aici și mai are pe listă cel puțin trei jucători: Louis Munteanu, Florin Tănase, William Baeten, anunță Spotmedia.

Totodată, FCSB mai are în plan să transfere și un mijlocaș central, pentru a întări o zonă în care sunt folosiți Adrian Șut sau Mihai Lixandru.

Conform sursei menționate mai sus, Gigi Becali a decis să urgenteze negocierile pentru fotbaliștii menționați anterior, asta deoarece își dorește ca jucătorii să fie prezenți la reunirea de pe 14 iunie și să efectueze mai apoi perioada de pregătire sub comanda lui Elias Charalambous.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare