Răstunare de situație pentru Ionuț Radu! Unde poate juca din sezonul viitor

Ionuț Radu (27 de ani) urmează să revină la Inter în această vară, după împrumutul la Bournemouth, acolo unde a reușit să evolueze în doar 5 meciuri în ultimul sezon.

Ionuț Radu poate continua la Inter, în cele din urmă

Despre Ionuț Radu s-a scris în ultimele săptămâni că va pleca de la Inter și chiar s-a zvonit că ar putea merge în Turcia. În cele din urmă, jurnaliștii italieni au venit cu o altă versiune și au dezvăluit că portarul român poate continua, în cele din urmă, la campioana Italiei.

Concret, publicația Tuttomercatoweb consideră că Inter ar putea să-și reducă cheltuielile din această vară și să se bazeze pe fotbaliștii pe care îi au deja în proprietate, așa cum este cazul lui Ionuț Radu, cel care mai are contract până în 2025.

Pe lângă Ionuț Radu, Inter îl mai are ca variantă pe tânărul Filip Stankovici, care a fost împrumutat, de asemenea, la Sampdoria, în sezonul precedent.

„Inter îi poate folosi și pe Filip Stankovic, respectiv Ionuț Radu. Pe scurt, există o mulțime de talente și promisiuni, jucători care pot contribui la reducerea costului de pe piața transferurilor a celor de la Inter”, au scris italienii.

Italienii au făcut public salariul lui Ionuț Radu

Până atunci, jurnaliștii italieni au făcut calculele și au anunțat cât ar economisi Inter dacă renunță la toți fotbaliștii considerați în plus la formația italiană. Alături de Ionuț Radu se mai regăsesc alți 5 jucători, iar prin cedarea definitivă a acestora s-ar scuti nu mai puțin de 25 de milioane de euro, bani care provin din salariile acestora.

Potrivit italienilor, Ionuț Radu, care mai are contract un an cu Inter, încasează suma de un milion de euro net pe sezon.

Salariul lui Ionut Radu la Inter / Foto: Calciofinanza.it

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare