Sign in / Join

Raluca Olaru, învingătoare la dublu, la Tashkent

Share:

Românca Raluca Olaru și turcoaica Ipek Soylu (favorite nr. 3) au câștigat titlul în proba de dublu a turneului WTA de la Tashkent (Uzbekistan), dotat cu premii totale în valoare de 226.750 dolari, după ce au trecut cu 7-5, 6-3 de dublul Demi Schuurs (Olanda)/Renata Voracova (Cehia), în finala de sâmbătă.

Raluca Olaru a ajuns astfel la cinci titluri la dublu cucerite în carieră, precedentele fiind obținute la Tashkent în 2008 (alături de ucraineanca Olga Savciuk), la Acapulco în 2011 (alături de ucraineanca Maria Koritțeva), la Nurnberg în 2013 (alături de rusoaica Valeria Solovieva) și la Linz în 2014 (alături de americancaAnna Tatishvili).
Tot la dublu, românca a mai jucat încă șapte finale în circuitul WTA: în 2008 la Budapesta (alături de germanca Vanessa Henke), în 2013 la Katowice (alături de Solovieva), în 2014 la Nurnberg și Baku, ambele alături de Shahar Peer (Israel), în 2015 la Nurnberg (alături de Lara Arruabarrena) și anul acesta la Rabat (alături de germanca Tatjana Maria) și la Bol (Croația), alături de aceeași Ipek Soylu (Turcia).

Pentru Ipek Soylu acesta a fost al doilea său titlu WTA la dublu, primul fiind cucerit tot anul acesta, la Istanbul, alături de Andreea Mitu.

Pentru succesul din Uzbekistan, Olaru și Soylu au fost recompensate cu un cec în valoare de 12.300 dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER