Radu Drăgușin, ședință cu Ange Postecoglou înainte de EURO 2024! Ce a vrut să știe fundașul român pentru sezonul viitor

La începutul anului 2024, Radu Drăgușin (22 de ani) a ajuns la Tottenham, după transferul de la Genoa, care l-a făcut să devină cel mai scump fotbalist român din istorie (31 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri).

Radu Drăgușin a vrut să vadă ce planuri are Ange Postecoglou cu el în noul sezon

După o jumătate de sezon în care a fost mai mult rezervă la Tottenham, Radu Drăgușin a primit mai multe șanse din partea lui Ange Postecoglou în finalul stagiunii și nu a dezamăgit. Chiar și așa, fundașul român a vrut să aibă parte de anumite asigurări din partea antrenorului australian, iar cei doi au avut o discuție înainte de EURO 2024.

Englezii anunță că Radu Drăgușin a dorit să știe care sunt planurile antrenorului de la Tottenham și dacă acesta se va baza pe serviciile sale în noua stagiune. Fundașului central român i s-a explicat că va fi utilizat mai des, iar acest lucru l-a liniștit pe „Dragonul” din apărarea reprezentativei lui Edi Iordănescu.

Britanitii mai notează însă că Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, este dispus să asculte și alte oferte pentru internaționalul român în această vară.

Antonio Conte insistă pentru Radu Drăgușin

Chiar dacă s-a scris că va continua la Tottenham și din noul sezon, Radu Drăgușin este ademenit înapoi în Serie A. Marele Antonio Conte insistă pentru aducerea fundașului la Napoli, echipă care l-a curtat intens și în iarnă, înainte să ajungă în Anglia.

Italienii anunță că Napoli este disperată să transfere un fundaș central, iar Radu Drăgușin este văzut de Antonio Conte ca un jucător ideal, cu multă putere. Totodată, napoletanii insistă și pentru repatrierea lui Min-jae Kim, cedat la Bayern Munchen în urmă cu un an, pentr 50 de milioane de euro.

Antonio Conte a fost numit în această vară la Napoli și are de gând să-și formeze o echipă extrem de puternică. Antrenorul italian l-a dorit pe Radu Drăgușin încă de la început, astfel că rămâne de văzut ce sumă va avansa De Laurentiis, dar și ce poziție va avea Tottenham în momentul în care va fi abordată.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare