Radu Drăgușin i-a enervat teribil pe fanii lui Tottenham: „Reziliați-i contractul!”

Radu Drăgușin a avut în general o prestație solidă în meciul Tottenham – Manchester City 0-2, în care a fost integralist, dar, chiar și așa, a „reușit” să îi irite pe unii dintre fanii grupării din Nordul Londrei.

Este vorba despre suporterii care și-au dorit ca echipa lor favorită să piardă acest meci, pentru ca marea lor rivală Arsenal să nu câștige titlul în acest sezon de Premier League în detrimentul echipei antrenate de Pep Guardiola.

La ce s-a ajuns: Radu Drăgușin, pus la zid de fanii propriei echipe pentru intervenția miraculoasă din meciul Tottenham – Manchester City

În prima repriză, la scorul de 0-0, fundașul central român în vârstă de 22 de ani a reușit o intervenție fabuloasă, la un șut plasat excelent de Bernardo Silva din centrul careului, pe care l-a deviat în corner.

Ulterior, a fost ridicat fanionul de la margine care a semnalizat o poziție anterioară de offside. Chiar și așa, reușita lui Drăgușin a rămas și în linii mari el a fost foarte apreciat pentru ea.

Doar că au existat și acei fani ai lui Tottenham care și-au dorit ca echipa lor să piardă acest meci și care l-au pus la zid pe internaționalul român pentru acea intervenție care, în viziunea lor, a avut menirea de a ajuta Arsenal în lupta cu Manchester City pentru titlu.

„Drăgușin, nu e momentul, frate!”, „Drăgușin chiar vrea ca Arsenal să ia campionatul”, „Reziliați-i contractul lui Drăgușin”, „Vicario și Drăgușin sunt singurii de la Tottenham care nu vor să piardă”, „Drăgușin, nu te mai bucura!”, au fost unele dintre comentariile postate de către anumiți fani ai lui Tottenham pe rețelele de socializare la scurt timp după acea fază.

Ange Postecoglou a răbufnit din nou pe seama acestei chestiuni

Antrenorul Ange Postecoglou a condamnat această atitudine arătată de unii dintre fani la conferința de presă premergătoare meciului cu Manchester City, iar la finalul jocului a revenit asupra subiectului.

„Bazele echipei sunt foarte fragile. Ultimele 48 de ore mi-au arătat acest lucru. Acest lucru se observă în interiorul clubului, în afara clubului. A fost un exercițiu interesant. Sunt doar observațiile mele. Eu sunt cel care trebuie să le facă.

Puteți să vă faceți propriile evaluări despre ce s-a întâmplat. Am înțeles. Probabil că am interpretat greșit situația în ceea ce privește ceea ce cred că este important în efortul vostru de a deveni o echipă câștigătoare, dar asta este în regulă.

De aceea sunt aici. Știu deja ce vreau să fac, doar că trebuie să fac unele ajustări în ceea ce privește modul în care o fac”, a declarat antrenorul lui Tottenham la final.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare