Rădoi nu trebuie să stea pe bancă!

617
0
Share:
radoi

Rădoi, un aşa-zis antrenor (Credit foto: digisport.ro)

Cazul lu Rădoi e clar: nu are licenţa Pro, nu este antrenor, nu poate sta pe bancă! Nu înţeleg de ce Steaua o mai dă la-ntors şi de ce i se permite să o dea la-ntors. Suntem o ţară din Comunitatea Europeană, ne supunem legilor UE, iar FRF e afiliată la UEFA şi la FIFA şi trebuie să respecte legile acestor instituţii. Dacă legea specifică în mod clar că un  antrenor poate sta pe bancă doar posedând licenţa Pro, nu trebuie permis niciun subterfugiu, niciun compromis.

Semnalul care îndreaptă lucrurile spre calea normală l-a dat Dan Apolzan, şeful Şcolii de Antrenori, care a spus că Rădoi nu poate poate îndeplini funcţia de “principal” şi a specificat faptul că se va dezbate acest caz în cadrul Comisiei Tehnice, care va face apoi o sesizare către Comisia de Disciplină. Iar aceasta, aplicând legea, nu-i va permite lui Rădoi să ocupe un loc pe banca tehnică şi nici să dea indicaţii.

Dacă Becali vrea fotbal după legile lui, să îşi facă propria federaţie şi propriul campionat. Acolo vor putea antrena şi Luţu, Virgil sau alţi nepoţi, fini şi unchi ai respectivului.

În condiţiile actuale, tare îmi e că domnul Gigi trebuie să îşi caute un alt antrenor!

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER