Sign in / Join

Rădoi l-a speriat pe directorul Școlii de Antrenori 

623
0
Share:
radoi

Rădoi a găsit soluția să fenteze școala din România (Credit foto: bzv.ro)

Știrea că Mirel Rădoi urmează cursurile Școlii de Antrenori din Moldova pentru a-și lua licența mai ușor l-a pus pe gânduri pe Dan Apolzan, directorul școlii similare din cadrul FRF.
Apolzan nu este de acord cu soluția aleasă de „antrenorul din umbră” al Stelei. „Nu este în regulă, pentru că și alți tineri tehnicieni i-ar putea urma exemplul”, a declarat fostul metodist al echipei naționale.
Anghel Iordănescu l-a apărat însă pe Rădoi. “Atât timp cât federaţia din Moldova are o convenţie cu UEFA, nu puteţi să-i interziceţi lui Mirel să facă şcoala în Moldova. Am aflat de la directorul tehnic al federaţiei din Grecia că are studenţi străini. Şcoala de antrenori din Moldova nu are trecut în statut că un cursant trebuie să aibă bacalaureatul luat. De ce nu ar avea dreptul Mirel Rădoi? Foarte bine că se duce în Moldova şi-şi ia diploma. De ce să-i interzici, când Ionuţ Lupescu a obţinut-o în Germania? Bravo celor care şi-au luat diploma la Coverciano. Dacă Rădoi respectă legea şi merge în Moldova să-şi ia licenţa, ce să facem, să-i luăm gâtul?”, a declarat Anghel Iordănescu în cadrul emisiunii Fotbal Club de la DigiSport.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER