Sign in / Join

Putem avea „sfert” românesc la Madrid Open

527
0
Share:

Simona Halep a câştigat fără emoţii meciul împotriva Karinei Knapp (6-1, 6-1) şi va juca în „optimi” la Madrid cu învingătoarea dintre Timea Bacsinszky (a 10-a favorită a turneului) şi Ekaterina Makarova (locul 30 WTA).

halep

Simona Halep început greu meciul cu Knapp (75 WTA), cu două greşeli neforţate, şi a pierdut primul game al jocului. Românca a făcut imediat re-break-ul iar pană la finalul primului set nu a mai cedat. S-a terminat 6-1 pentru Simona, a şaptea favorită a turneului din capitala Spaniei.
Setul secund a început tot cu break al româncei, al 7-lea consecutiv. După 8 game-uri consecutive, Halep a cedat pentru prima dată la scorul de 3-0. A fost singurul game câştigat de Karin Knapp, iar setul s-a încheiat la ca fel ca primul, 6-1 pentru Simona Halep.
Tot în turul 2 la Madrid, Irina Begu (locul 34 WTA) a eliminat-o pe Garbine Muguruza (4 WTA), scor 5-7, 7-6 (4), 6-3. Meciul a durat două ore şi 43 de minute, iar românca a jucat foarte bine şi a părăsit terenul în aplauzele spaniolilor din tribune. În „optimi”, Begu va juca împotriva americancei Christina McHale (59 WTA), iar în „sferturi” ar putea da peste Simona Halep!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER