Sign in / Join

PSG și United s-au înțeles în privința lui Di Maria

743
0
Share:

Paris Saint-Germain este aproape să-l transfere pe argentinianul Angel Di Maria de la Manchester United. Potrivit revistei France Football, mijlocașul de bandă va semna cu gruparea pariziană în orele care urmează.

50 de milioane de euro. Cu atât este cotat Di Maria pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de, cu 15 mai puțin decât oferă PSG (Credit foto: Clive Rose/Getty Images)

50 de milioane de euro. Cu atât este cotat Di Maria pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de.
(Credit foto: Clive Rose/Getty Images)

După cum anunță publicația britanică Red Devils, francezii vor plăti 65 de milioane de euro pentru Di Maria, jucător care, în sezonul trecut, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor de pe „Old Trafford”. Aceeași sursă precizează că Angel Di Maria li s-ar putea alătura, sâmbătă, jucătorilor de la PSG în stagiul de pregătire din Statele Unite ale Americii. Tot în acest sfârșit de săptămână, duminică, echipa antrenată de Laurent Blanc va juca împotriva celor de la Chelsea.

Nu este prima oară când cei de la PSG încearcă să-l aducă pe Di Maria. În vara trecută și acum două veri, aceștia au dat chix în ceea ce privește transferul argentinianului.

În afară de Manchester United, de-a lungul carierei, Angel Di Maria a mai jucat la Atletico Rosario, din Argentina, la Benfica Lisabona și la Real Madrid.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER