Probleme pentru ultimii doi selecționeri ai României în Golf. Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, învinși de Steven Gerrard în Arabia Saudită. Mirel Rădoi a ajuns pe 7 în Emirate

Ultimii doi selecționeri ai României, înainte de perioada Edi Iordănescu, se confruntă cu anumite probleme în această perioadă a sezonului, la echipele pe care le antrenează în zona Golfului Persic.

În Arabia Saudită, Damac, formația antrenată de Cosmin Contra și la care evoluează Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative a României, a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 2-0 de Al-Ettifaq, gruparea pregătită de marele Steven Gerrard, în cadrul etapei cu numărul 22.

Probleme în Golf pentru Cosmin Contra și Mirel Rădoi, ultimii selecționeri ai României înainte de Edi Iordănescu

Mijlocașul central român a fost titular și a fost înlocuit în minutul 68 cu Al Zain. În urma acestei înfrângeri, echipa lui Contra ocupă locul 6 în prima ligă din Arabia Saudită, cu 31 de puncte, la egalitate cu Al Fateh și Al-Ettifaq, echipe care însă în prezent au golaveraje inferioare, și la 6 puncte în spatele celor de la Al-Ittihad, formație care ocupă poziția a cincea.

În Emiratele Arabe Unite, Mirel Rădoi, antrenorul lui Al-Jazira, fosta echipă a lui Florin Tănase și clubul cel mai bogat și mai galonat din această țară, a ajuns pe locul 7 în clasament după 15 etape, în urma înfrângerii suferite în deplasare cu Al-Wahda, scor 2-3.

Este vorba despre al doilea eșec consecutiv înregistrat de formația fostului mijlocaș defensiv în prima ligă din Emirate, fiind totodată a treia înfrângere din ultimele cinci etape, perioadă în care Al-Jazira a reușit să și câștige două meciuri.

Distanță uriașă între Al-Jazira și primul loc din Emiratele Arabe Unite

Totuși, echipa lui Rădoi nu se află încă într-o situație chiar delicată în clasament, întrucât distanța de la ea până la locul 4, ocupat în prezent chiar de către Al-Wahda, este acum de doar 7 puncte, iar Al-Jazira are și un meci mai puțin disputat.

Însă, pe de altă parte, există o diferență mai mult decât considerabilă față de echipele aflate pe podiumul din Emiratele Arabe Unite, 10 puncte în comparație cu Al-Ahli Dubai, locul 3, și 11 puncte față de poziția a doua, ocupată de Al-Ain, la același număr de meciuri.

În ceea ce privește prima poziție a clasamentului, pe care se află Al Wasl, diferența este de nu mai puțin de 19 puncte, cu un meci mai puțin disputat pentru echipa lui Mirel Rădoi.

De notat și că echipa antrenată de Cosmin Olăroiu în Emirate, Al Sharjah, se află în prezent pe locul 5, cu 26 de puncte acumulate după 15 meciuri disputate.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare