Sign in / Join

Probleme la Steaua înainte de meciul cu Sparta Praga: Becali îl amenință pe Hamroun!

924
0
Share:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că mijlocaşul algerian Jugurtha Hamroun nu va avea parte de prea multă indulgenţă, după ce nu s-a prezentat la antrenamente şi a plecat în Elveţia fără să primească acceptul clubului.

Jugurtha Hamroun

Jugurtha Hamroun

Fotbalistul sosit de la Oţelul Galaţi în vara anului 2015 i-a cerut antrenorului Laurențiu Reghecampf să-l lase să plece la Paris, pentru a-şi rezolva unele probleme personale. Hamroun n-a primit acceptul, mai ales că Steaua joacă marţi cu Sparta Praga, dar totuşi a plecat din țară. Nu la Paris, aşa cum i-a transmis lui Reghecampf, ci la Zurich.

Becali susţine că vizita jucătorului în Elveţia are legătură cu oferta pe care acesta o are de la Al Sadd. Pe scurt, a plecat să negocieze cu oficialii clubului din Qatar. Patronul Stelei spune că Hamroun riscă să fie suspendat până la finalul contractului, dacă arabii nu plătesc 3 milioane de euro pentru transferul său. Potrivit afirmaţiilor făcute de Mirel Rădoi, Al Sadd oferă 2,5 milioane de euro.

  • „Crede că pleacă atunci când vrea el și vine când vrea. Sunt oameni în care nu poţi să-ţi pui baza. A plecat de capul lui, pe urmă am aflat că s-a dus în Elveţia, cu ăia din Qatar. El poate să plece, dar niciun ban sub 3 milioane. Doi ani suspendare şi cu asta basta. Steaua îngenunchează în faţa unui fotbalist? Sau Becali îngenunchează în faţa unui fotbalist? Niciodată! Îi dau salariu şi stă, care-i problema? Îl penalizăm cu 25% din contract, pe urmă îl trimitem la 6 dimineaţa să se antreneze la liceu. El se întoarce, o să vină la echipă, dar nu va juca. Spunea că e la Paris, noi am aflat că e în Elveţia. Se întoarce în seara asta. Să se antreneze, dar Liga Campionilor nu vede! Dacă e slabită echipa, ce? Am nişte principii şi aşa am răzbit în viaţă!”, a declarat Gigi Becali.

Jugurtha Hamroun a strâns 36 de meciuri, zece goluri şi şase pase decisive în toate competiţiile în care a evoluat cu Steaua.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER