PRO TV, transfer spectaculos înaintea EURO 2024. Cine este prezentatorul celebru care va comenta meciuri la turneul final

PRO TV este postul televiziune care va transmite în direct toate partidele de la Campionatul European de Fotbal din anul 2024, iar pentru această competiție, la care va participa și naționala României, a convins un nume celebru să se alăture echipei de comentatori. Turneul final din Germania se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

Revenire spectaculoasă în echipa de comentatori de la PRO TV

Va fi o vară fierbinte pentru fotbalul românesc, după ce naționala condusă de Edi Iordănescu s-a calificat la Campionatul European de Fotbal. Competiția se va desfășura în perioada în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024, iar toate partidele vor fi transmise în direct de PRO TV. Postul de televiziune a început deja pregătirile pentru acest eveniment și a adus un nume foarte cunoscut în echipa de comentatori. Este vorba de Mihai Dedu, unul dintre prezentatorii primului jurnal de știri al zilei.

Este fapt de o revenire pentru că Mihai Dedu a fost acum mai bine de 20 de ani prezentator, comentator și editor în redacția de sport. El va face echipă cu alți trei jurnaliștii cunoscuți din acest domeniu: Ion Alexandru, Andrei Grecu și Cristian Pintea.

Mihai Dedu a început pregătirile pentru EURO 2024

Mihai Dedu s-a întors deja la microfonul transmisiunilor din sport și își face încălzirea comentând partide din Cupa Angliei, competiție difuzată de trustul PRO. Prezentatorul a decis să și facă mai mult sport și chiar a povestit într-o emisiune de televiziune cum a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme, în urma unei diete stricte.

„Am ajuns la alte dimensiuni și la propriu, și la figurat. Ideea e că nu pot să mă laud că a fost simplu. A fost îngrozitor de greu. Eu am mai avut o tentativă în urmă cu 28 de ani. Și am slăbit foarte mult și atunci, dar eram mult mai tânăr, mult mai ușor, am făcut mișcare. Acum, și din cauza unor probleme medicale, nu am putut. Nu am avut voie să fac efort și a fost mult mai greu. Poate să pară a lăudăroșenie, dar spun că este îngrozitor de greu”, a povestit Mihai Dedu pentru PRO TV.

Programul României la Euro 2024

7 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)
22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Toate grupele de la Euro 2024:
Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția
Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania
Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia
Grupa D: Olanda, Austria, Franța, câștigător play-off A (Țara Galilor – Finlanda / Polonia – Estonia)
Grupa E: Belgia, Slovacia, România, câștigător play-off B (Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda)
Grupa F: Turcia, Portugalia, Cehia, câștigător play-off C (Georgia – Luxemburg / Grecia – Kazahstan)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare