Primul avertisment pentru Daniel Popa înainte de colaborarea cu Gigi Becali la FCSB! Ce i-a transmis Ioan Ovidiu Sabău

Daniel Popa ar urma să fie prezentat oficial în scurt timp drept noul fotbalist al celor de la FCSB, după ce chiar patronul Gigi Becali a recunoscut că tratativele pentru aducerea atacantului în vârstă de 28 de ani de la U Cluj sunt foarte avansate.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul „șepcilor roșii”, a vorbit și despre acest subiect în cadrul conferinței de presă organizate înaintea meciului pe care echipa sa îl va disputa duminică seară în compania celor de la Universitatea Craiova, finala acelui baraj pentru ultimul loc de Conference League.

Ioan Ovidiu Sabău, avertisment pentru Daniel Popa în perspectiva colaborării cu Gigi Becali la FCSB

El a început prin a spune că înțelege perfect faptul că jucătorul său nu a avut cum să refuze această ofertă venită dinspre noua campioană a României, dar, în egală măsură, a lansat și un avertisment către Daniel Popa.

Ioan Ovidiu Sabău a apreciat că fotbalistul trebuie să se aștepte că va fi pus la zid, cel mai probabil chiar în mod public, de către Gigi Becali în cazul în care evoluțiile sale în tricoul roș-albastru nu se vor ridica la nivelul pretențiilor patronului.

În încheiere, tehnicianul de la U Cluj a ținut să sublinieze că a avut o colaborare foarte bună cu Daniel Popa, iar fostul fotbalist de la Dinamo sau Chindia Târgoviște a reprezentat un mare ajutor pentru gruparea ardeleană pe parcursul sezonului care stă să se încheie.

Atacantul ar trebui să se aștepte la critici destul de dure din partea patronului campioanei României

„Nu am putut să îl sfătuiesc pe Daniel, îl pot înțelege. A fost cel mai bun an din cariera lui, e o oportunitate să joci la un astfel de nivel, se poate întâmpla orice, poate avea un sezon mai slab.

Se gândește la familia lui, e normal. Inclusiv clubul a avut de câștigat. Este o oportunitate pentru el. A fost un băiat extraordinar și l-am respectat atât ca jucător, cât și ca om. Este un tip foarte serios.

În momentul în care merg la FCSB, jucătorii știu la ce trebuie să se aștepte. Este posibil să nu joace, să fie criticat. Pentru acei bani, trebuie să își asume. Sper să se impună acolo, să joace bine, îi urez succes! Pentru vârsta lui, suma de 300.000 euro este una importantă.

A fost un mare câștig pentru noi, ne-a ajutat enorm. Cred că și noi, ca grup, l-am ajutat, colaborând și comunicând foarte bine. Am avut foarte multe discuții individuale cu el. M-a sunat ieri și mi-a spus că va fi alături de noi la barajul cu Universitatea Craiova”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – U Cluj.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare