Primarul fugar Cătălin Cherecheș s-a iubit pasional cu o superbă handbalistă din România. Cei doi s-au despărțit înainte de nuntă

Cătălin Cherecheş a fost un mare cuceritor în vremurile în care ocupa funcţia de primar în Baia Mare. Edilul s-a iubit inclusiv cu una dintre cele mai frumoase sportive din România, cu fosta handbalistă Ada Nechita.

Relaţia celor doi s-a consumat după ce jucătoarea s-a despărţit de fotbalistul Florin Costea.

Cherecheş i-a dăruit un inel cu diamante

Surse din apropierea sportivei au precizat la vremea respectivă că primarul i-ar fi dăruit Adei Nechita un inel cu diamante si i-a cerut să fie soția lui. Totul s-a întâmplat în 2013.

Ulterior, relaţia de dragoste s-a „topit”. ”Se pare că tot Cătălin ar fi fost și cel care a decis să pună capăt relatiei, însă motivele sunt știute numai de el”, a declarat o sursă din apropierea cuplului pentru presa mondenă.

Ada Nechita, căsătorită cu Daniel Dan

La 10 ani de la relaţia pe care a avut-o cu Cătălin Cherecheș, Ada Nechita este măritată cu Daniel Dan, un om de afaceri din Satu Mare. Au împreună trei copii (un băiețel în vârstă de șapte ani și doi gemeni – băiat și fată, în vârstă de cinci ani) și mai merge, rar, la meciurile de handbal ale fostelor sale colege.

Ada Nechita s-a retras din handbal în 2016, cu un an înainte să se desființeze echipa HCM Baia Mare. Fosta handbalistă a înscris 318 goluri în 130 de meciuri în naționala României.

Cherecheş e fugar în Germania

Cătălin Cherecheș, fostul primar al municipiului Baia Mare, a fugit în Germania, după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Autoritățile din România au trimis toate documentele cerute de instanța din Germania în cazul extrădării fugarului Cătălin Cherecheș și arată că îi va oferi fostului primar condiții privilegiate de detenție.

În luna noiembrie, fostul primar a părăsit ţara înainte de a primi condamnarea finală de cinci ani de închisoare pentru fapte de corupţie, pe la Vama Petea, folosind cartea de identitate a verişorului său aflat în Germania.

Acolo a şi fost arestat patru zile mai târziu, iar acum se află încarcerat într-un penitenciar din Munchen.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare